Vrienden van Mega Trekker Trek worden

Beste Trekkertrek liefhebber,

We zijn blij je te laten weten dat dit jaar het Mega Trekkertrek Spektakel Loosbroek weer gaat plaatsvinden. Het spektakel vindt plaats op zondag 13 maart aanstaande. Het beloofd weer een geweldig mooi weekend te gaan worden, waarbij er speciale voordelen zijn voor de leden van de:

Vrienden van Trekkertrek Loosbroek’.

Als lid van de ‘Vrienden van Trekkertrek Loosbroek’ ontvang je tegen een voordelig tarief entreekaarten voor Los in Loosbroek en het Mega Trekkertrek Spektakel. De weekendkaart bedraagt dan maar liefst 15 euro. Verder ontvang je een mooie Tricorp vest in jouw maat! En dit alles voor een eenmalig inschrijfbedrag van 30 euro. 

Om samen het Mega Trekkertrek Spektakel tot een succes te maken, vragen we de Vrienden van Trekkertrek om hun hulp! Vele handen maken licht werk, en met de Vrienden van Trekkertrek staan we sterk! Zo kan je voorafgaand of tijdens het evenement ons helpen, als dank hiervoor ontvang je consumptiebonnen voor het aantal gewerkte uren. Daarnaast organiseren we ook nog een bedankavond, wat ook ieder jaar weer een feest is!

Hopelijk kom je ook bij de club! We gaan er met z’n allen een geweldig mooi weekend van maken.

Je kan je aanmelden bij Jan Dobbelsteen (06-10486364), Willie Gijsbers (06-53197531) of slippendwiel@gmail.com

Mega Trekkertrek Spektakel